![]() |
Fight or Die !! - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Pogaduchy na LUZIE (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Fight or Die !! (/showthread.php?tid=1085) Strony: 1 2 |
Fight or Die !! - Harpoon - 08-12-2005 16:26 moja nowa życiowa dewiza ;> Piszę temacik tak sobie po prostu ![]() Żeby innym powiedzieć, że warto walczyć o swoje życie cokolwiek by się nie działo... Więc kochani: "Fight or Die !!" - Anonymous - 08-12-2005 16:41 A można inaczej? Np Die fighting ![]() - msg - 08-12-2005 17:08 Harpoon napisał(a):Żeby innym powiedzieć, że warto walczyć o swoje życie cokolwiek by się nie działo...Pozostaje mi tylko Tobie życzyć, żebyś się za bardzo nie zapędziła w tej walce o swoje życie... - Harpoon - 08-12-2005 17:10 semper_malus napisał(a):A można inaczej? Np Die fightingjak kto woli :twisted: msg napisał(a):Pozostaje mi tylko Tobie życzyć, żebyś się za bardzo nie zapędziła w tej walce o swoje życie...chyba nie można się w tej sprawie za bardzo zapędzić :twisted: - msg - 08-12-2005 17:14 Harpoon napisał(a):chyba nie można się w tej sprawie za bardzo zapędzićOj można, można... a potem okazuje się, że trzeba się było w pewnym momencie zatrzymać... Ale jeszcze jesteś młoda, więc wszystko przed tobą :mrgreen: - Harpoon - 08-12-2005 17:19 msg napisał(a):Harpoon napisał(a):chyba nie można się w tej sprawie za bardzo zapędzićOj można, można... a potem okazuje się, że trzeba się było w pewnym momencie zatrzymać... Ale jeszcze jesteś młoda, więc wszystko przed tobą :mrgreen: co konkretnie masz na mysli..? - msg - 08-12-2005 17:25 Oglądałaś film "Wodzirej"?? Jeżeli nie, to zobacz go, stary dobry polskim film z Jerzym Stuhrem w roli głównej, jest właśnie o człowieku, który całe swoje życie walczy o swoje. tylko o swoje. - Anonymous - 08-12-2005 17:35 msg napisał(a):Oglądałaś film "Wodzirej"?? Jeżeli nie, to zobacz go, stary dobry polskim film z Jerzym Stuhrem w roli głównej, jest właśnie o człowieku, który całe swoje życie walczy o swoje. tylko o swoje. Chyba trochę przesadzasz , bo walczyć o swoje jeszcze nie oznacza iść do celu po trupach. Poza tym motto te pasuje do osoby młodej, dynamicznej i sprzeciwia się marazmowi. Nie wolno dać sie roztargać na szmaty. Co cię nie zabije to cię wzmocni :krzywy: - Harpoon - 08-12-2005 17:39 msg napisał(a):Oglądałaś film "Wodzirej"?? Jeżeli nie, to zobacz go, stary dobry polskim film z Jerzym Stuhrem w roli głównej, jest właśnie o człowieku, który całe swoje życie walczy o swoje. tylko o swoje.nie oglądałam ;P ja tu nie mówię chyba o takiej konkretnej walce o swoje, chociaż w tym też coś jest :hm: semper_malus napisał(a):Co cię nie zabije to cię wzmocniw 100% się zgadzam :!: ![]() no tak, walczenie o swoje to nie do końca dążenie do cewlu po trupach ;P hehe, ja walczę o życie.. o prawdziwe życie w wolności etc. - msg - 09-12-2005 00:25 Harpoon napisał(a):no tak, walczenie o swoje to nie do końca dążenie do cewlu po trupachNo i właśnie dlatego napisałem wcześniej, żebyś się nie zapędziła, bo samo w sobie to nie jest złe, tylko, jak we wszystkim, trzeba znać umiar, i tylko o to mi chodzilo. - Harpoon - 09-12-2005 00:42 No to wszystko jasne ![]() - Annnika - 09-12-2005 23:17 Pewnie, że warto walczyć; kwestia, jak i z kim... bo może się okazać, że walczymy przewciwko samym sobie... albo naszym mylnym wyobrażeniom... - msg - 10-12-2005 15:39 Annnika napisał(a):może się okazać, że walczymy przewciwko samym sobie... albo naszym mylnym wyobrażeniom...Właśnie o to mi chodziło, że najpierw trzeba się dobrze zastanowić, co oznacza "moje życie", bo można sie samemu zniewolić jakimś jego wyobrażeniem, którego nigdy nie osiągniemy i tylko nas to zniszczy. - Harpoon - 10-12-2005 15:46 Ja dobrze wiem, co robię, za dużo przeszłam, żeby nie wiedzieć teraz przeciw czemu walczę :lol2: - Anonymous - 10-12-2005 15:48 Myślę, że chodziło o to żeby się nie poddawać i nie dać zrobić sobie krzywdy, a przez niektórych zostało to odebrane jakby Harpoon uzbrojona po zęby w broń masowej zagłady wybierała się na jakąś wojnę... |