Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net
Propozycje co do forum - Wersja do druku

+- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (http://e-sancti.net/forum)
+-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=23)
+-- Wątek: Propozycje co do forum (/showthread.php?tid=3119)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- ksiaze-z-bajki - 23-03-2008 02:10

Bardzo mnie bawią fajne rozmówki o tym ze nie powinno sie modlić do obrazów figurek , ze Kościół sie stacza itd itp Uśmiech no ok może i fajnie być czasem zadziornym podać 3 fragmenty których nas "nauczyli" itp itd
ja znam jeden fragment Oczko
"czemu widzisz drzazgę w mym oku a belki ....."
rozumiem ze na tym forum nie są tylko Katolicy ... Ale zanim zaczniecie pisać brednie
to proponuje 3 proste rzeczy
1 Zapoznać sie z Historia ( tylko nie taką jak np świadkowie Jehowy gdzie wszyscy naukowcy i historycy twierdza ze ukrzyżowanie Jezusa to fakt , natomiast świadkowie wystrugali sobie palik na przekór wszystkim i tworzą sobie własna historie )
2 Przyjrzenie sie historii swojej religii i jej nauczaniu ....
3 i dopiero po spełnieniu 2 powyższych punktów zabrać się za ocenianie innej religii

a tak na Marginesie Mama Mojej byłej dziewczyny nie odpowiada mi na "dzień dobry " bo jest zbyt dumnym świadkiem Jehowy by odpowiadać Katolikowi .

Więc taka mała przestroga by nie wpaść dumę za czepliwości nie poznając faktów

a dział jest "propozycje co do forum " moja propozycja jest taka dajcie na luzzzzz Katolicy , Protestanci , buddyści , świadkowie, Islamiści , Judaiści i wszyscy inni Uśmiech
Pozdrawiam serdecznie Uśmiech
Ps Wesołych świąt Uśmiech

- Ks.Marek - 25-03-2008 21:14

ksiaze-z-bajki napisał(a):a dział jest "propozycje co do forum " moja propozycja jest taka dajcie na luzzzzz Katolicy , Protestanci , buddyści , świadkowie, Islamiści , Judaiści i wszyscy inni
I jak mam to rozumieć? Możesz wyklarować?

- Rachel - 26-03-2008 10:55

Co się wogóle dzieje, że ciągle forum pada i nie można wejść ? Smutny

- ksiaze-z-bajki - 26-03-2008 11:12

Cytat:I jak mam to rozumieć? Możesz wyklarować?
chodzi mi o to by nie podniecać sie zbytnio tematami które są zaczepliwe bo z tego co zauważyłem niektórzy bardzo przeżywają zamkniecie ich tematu Język
Pozdrawiam Język

- Ks.Marek - 26-03-2008 16:52

ksiaze-z-bajki napisał(a):chodzi mi o to by nie podniecać sie zbytnio tematami które są zaczepliwe
Z tego powodu szlaban na nie nakładam, coby się niektórym nie pomoczyło to i owo...

- ewangelizacjapl - 27-03-2008 00:46

Rachel napisał(a):Co się wogóle dzieje, że ciągle forum pada i nie można wejść ? Smutny

już wszystko powinno wrócić do normy, padł dysk serwera na którym jest nameserwer i nie wskazywał adresów forum

mam nadzieję że wszystko już wróciło do normy

- Annnika - 27-03-2008 00:53

Wywala mnie co rusz z forum Smutny (log out się robi)

- Anuszka - 27-03-2008 11:46

Mnie często nie chciała się wogóle strona otworzyć i pisalo: nie można znaleźć serwera Smutny

- Ks.Marek - 27-03-2008 22:38

Ja za każdym razem po zamknięciu przeglądarki i ponownym wejścu na forum musze sie logować. Tego wcześniej nie było.

- Wojtek - 06-04-2008 11:18

jestem tu od godzinki proponuje zmienic serwer nie są to duże koszty a napewno forum będzie stabilnij chodzic.

Na takiej stronie nie powinno być za dużo reklam a już nie sprzedaż butów proponuje to zmienic a wy jak uważacie ???

jeszcze jedno podpisy pod postami proszę najlepiej usunąc rozwala to całe forum oczywiscie wizualnie

- PS - 06-04-2008 11:31

podpisy pod postami (sygnaturki) mozesz w swoim panelu wyłączyć
wg mnie forum nic nie placi za hosting, a reklamy nie wiem dla kogo/na co idą, ale mogę się oczywiście mylić

- Wojtek - 06-04-2008 11:43

ale czy nie widzisz że forum jest rozjechane mniej estetyczne
jak coś robic to robic dobrze

- PS - 06-04-2008 13:20

Wojtek napisał(a):ale czy nie widzisz że forum jest rozjechane mniej estetyczne
nie widzę, zeby bylo rozjechane i mniej estetyczne. moze sprobuj uzywac przegladarki internetowej, ktora poprawniej interpertuje html i style

Wojtek napisał(a):jak coś robic to robic dobrze
o czym konkretnie mowisz?

- Anonymous - 06-04-2008 13:58

Dokładnie - zainstaluj sobie FireFox Uśmiech

- Wojtek - 06-04-2008 13:59

Chodzi mi tutaj o grafikę i czytelność strony.
Czy według was nie można tego poprawić.

Na moje sam baner można poprawic bo jest amatorski