![]() |
Propozycje co do forum - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (http://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=23) +-- Wątek: Propozycje co do forum (/showthread.php?tid=3119) |
- ksiaze-z-bajki - 23-03-2008 02:10 Bardzo mnie bawią fajne rozmówki o tym ze nie powinno sie modlić do obrazów figurek , ze Kościół sie stacza itd itp ![]() ja znam jeden fragment ![]() "czemu widzisz drzazgę w mym oku a belki ....." rozumiem ze na tym forum nie są tylko Katolicy ... Ale zanim zaczniecie pisać brednie to proponuje 3 proste rzeczy 1 Zapoznać sie z Historia ( tylko nie taką jak np świadkowie Jehowy gdzie wszyscy naukowcy i historycy twierdza ze ukrzyżowanie Jezusa to fakt , natomiast świadkowie wystrugali sobie palik na przekór wszystkim i tworzą sobie własna historie ) 2 Przyjrzenie sie historii swojej religii i jej nauczaniu .... 3 i dopiero po spełnieniu 2 powyższych punktów zabrać się za ocenianie innej religii a tak na Marginesie Mama Mojej byłej dziewczyny nie odpowiada mi na "dzień dobry " bo jest zbyt dumnym świadkiem Jehowy by odpowiadać Katolikowi . Więc taka mała przestroga by nie wpaść dumę za czepliwości nie poznając faktów a dział jest "propozycje co do forum " moja propozycja jest taka dajcie na luzzzzz Katolicy , Protestanci , buddyści , świadkowie, Islamiści , Judaiści i wszyscy inni ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() Ps Wesołych świąt ![]() - Ks.Marek - 25-03-2008 21:14 ksiaze-z-bajki napisał(a):a dział jest "propozycje co do forum " moja propozycja jest taka dajcie na luzzzzz Katolicy , Protestanci , buddyści , świadkowie, Islamiści , Judaiści i wszyscy inniI jak mam to rozumieć? Możesz wyklarować? - Rachel - 26-03-2008 10:55 Co się wogóle dzieje, że ciągle forum pada i nie można wejść ? ![]() - ksiaze-z-bajki - 26-03-2008 11:12 Cytat:I jak mam to rozumieć? Możesz wyklarować?chodzi mi o to by nie podniecać sie zbytnio tematami które są zaczepliwe bo z tego co zauważyłem niektórzy bardzo przeżywają zamkniecie ich tematu ![]() Pozdrawiam ![]() - Ks.Marek - 26-03-2008 16:52 ksiaze-z-bajki napisał(a):chodzi mi o to by nie podniecać sie zbytnio tematami które są zaczepliweZ tego powodu szlaban na nie nakładam, coby się niektórym nie pomoczyło to i owo... - ewangelizacjapl - 27-03-2008 00:46 Rachel napisał(a):Co się wogóle dzieje, że ciągle forum pada i nie można wejść ? już wszystko powinno wrócić do normy, padł dysk serwera na którym jest nameserwer i nie wskazywał adresów forum mam nadzieję że wszystko już wróciło do normy - Annnika - 27-03-2008 00:53 Wywala mnie co rusz z forum ![]() - Anuszka - 27-03-2008 11:46 Mnie często nie chciała się wogóle strona otworzyć i pisalo: nie można znaleźć serwera ![]() - Ks.Marek - 27-03-2008 22:38 Ja za każdym razem po zamknięciu przeglądarki i ponownym wejścu na forum musze sie logować. Tego wcześniej nie było. - Wojtek - 06-04-2008 11:18 jestem tu od godzinki proponuje zmienic serwer nie są to duże koszty a napewno forum będzie stabilnij chodzic. Na takiej stronie nie powinno być za dużo reklam a już nie sprzedaż butów proponuje to zmienic a wy jak uważacie ??? jeszcze jedno podpisy pod postami proszę najlepiej usunąc rozwala to całe forum oczywiscie wizualnie - PS - 06-04-2008 11:31 podpisy pod postami (sygnaturki) mozesz w swoim panelu wyłączyć wg mnie forum nic nie placi za hosting, a reklamy nie wiem dla kogo/na co idą, ale mogę się oczywiście mylić - Wojtek - 06-04-2008 11:43 ale czy nie widzisz że forum jest rozjechane mniej estetyczne jak coś robic to robic dobrze - PS - 06-04-2008 13:20 Wojtek napisał(a):ale czy nie widzisz że forum jest rozjechane mniej estetycznenie widzę, zeby bylo rozjechane i mniej estetyczne. moze sprobuj uzywac przegladarki internetowej, ktora poprawniej interpertuje html i style Wojtek napisał(a):jak coś robic to robic dobrzeo czym konkretnie mowisz? - Anonymous - 06-04-2008 13:58 Dokładnie - zainstaluj sobie FireFox ![]() - Wojtek - 06-04-2008 13:59 Chodzi mi tutaj o grafikę i czytelność strony. Czy według was nie można tego poprawić. Na moje sam baner można poprawic bo jest amatorski |