![]() |
Propozycje co do forum - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (http://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=23) +-- Wątek: Propozycje co do forum (/showthread.php?tid=3119) |
- spioh - 12-07-2010 22:43 PS, domyślam się. zastanowiło mnie tylko czemu chciałeś uchodzić za kobietę ![]() - TOMASZ32-SANCTI - 12-07-2010 23:29 aleksab napisał(a):Tomku to Forumowicze będą JURY i cie ocenimy To mam nikłe szanse na wygraną. Odpadłbym już na samym początku. 90% forumowiczów głosowało by przeciw. :diabelek: Jak już startować to z dużą szansa na wygranie. :mrgreen: kasiek napisał(a):a na najbrzydszą będzie? Takowa możliwość istnieje. Ale jak w dzień nikogo nie przestraszyłaś to masz marne szanse. :mrgreen: - PS - 13-07-2010 07:32 spioh napisał(a):PS, domyślam się. zastanowiło mnie tylko czemu chciałeś uchodzić za kobietęNa forum czasem robię za kobietę, czasem za masona a czasem za satanistę. Daje wiele frajdy, gdy zaczynają z tobą dyskutować jakbyś naprawdę był jednym z powyższych. - Dawid - 13-07-2010 17:54 PS szuka swojej prawdziwej natury... ![]() Oczekujemy na wasze propozycje konkursowe. Jak dotąd w pierwszym etapie rywalizacji wakacyjnej wzięło udział ponad 62 czytelników... - kasiek - 13-07-2010 18:50 TOMASZ32-SANCTI napisał(a):Ale jak w dzień nikogo nie przestraszyłaś to masz marne szanse.widzę szanse moje rosną ![]() - spioh - 13-07-2010 19:49 PS, to frajda kiedy będąc facetem inni traktują cię jak kobietę? hm... - PS - 13-07-2010 20:54 Idzie mi koło nosa, co myślą o mnie, ci co dają się nabrać. Martwiłbym się, gdyby wszyscy się nabrali. Zrobiłem sobie jaja nie pierwszy i nie ostatni raz. Wiele osób od razu rozpoznaje prowokację (omyk, Annnika, heysel) ale są tacy, których łatwo wrobić (Ty, TOMASZ32-SANCTI, Polonium) :ban: - TOMASZ32-SANCTI - 13-07-2010 21:45 A chciałbyś bana? :-k :mrgreen: Czasami życzenia się spełniają. My także możemy twoje spełnić - według twojej woli ?? :diabelek: :mrgreen: - PS - 13-07-2010 22:19 Straszyć to sobie możesz wróble na płocie. Beze mnie to forum upadnie. Grube ryby w PiS tylko czekają na małe potknięcie (np kolejne ostrzeżenie dla mnie) i forum zostanie zamknięte. Próbuj :-* - Dawid - 15-07-2010 20:55 PS, nasunęło mi się takie porównanie... Nie od wczoraj mnie prześladujące.... Mianowicie - jesteś takim naszym forumowym Palikotem... I powiem ci szczerze, brakowałoby mi ciebie... - TOMASZ32-SANCTI - 15-07-2010 21:03 PS napisał(a):Grube ryby w PiS tylko czekają na małe potknięcie (np kolejne ostrzeżenie dla mnie) i forum zostanie zamknięte. A to niby dlaczego miałoby być zamknięte? Tym bardziej z twojego powodu? :-k ![]() - PS - 15-07-2010 21:40 Dawid napisał(a):Mianowicie - jesteś takim naszym forumowym Palikotem...Z tą różnicą, że Palikot nigdy nie zostanie masonem. Jutro jadę do Polski na 2 tygodnie. Będziecie mieli spokój na trochę. ![]() - Nicol@ - 15-07-2010 21:53 Widzę, że fajnie się bawicie. Po dłuższej absencji wymuszonej kiepskim zdrowiem powracam na łono forum. Nie sądziłam, że podczas takich wielkich upałów stać jeszcze kogokolwiek na żarty, no i się ... pomyliłam. :roll: PS von palikot forumowy jest nadal rozbrajająco szczery. A może by tak zorganizować jakiś konkursik na dopasowywanie ksywek dla każdego z forumowiczów - oczywiście mając na uwadze tylko i wyłącznie ŻARTY. Wracając do tematu mam wrażenie, że mało forumowiczek zechce wziąć udział w konkursie wspomnianym przez TOMASZA32SANCTI. |Chyba się dziewczyny wstydzą ![]() - TOMASZ32-SANCTI - 15-07-2010 23:48 Oj chyba tak, Nicolu. To nie takie nagrody jak na miss world, więc i chęci brakuje do dobrej zabawy. Dobrym humorem tryska natomiast PS i nadrabia trochę tą zabawę. Ciekawe jak długo PS utrzyma ten dobry humorek? :lol2: :mrgreen: - Dawid - 17-07-2010 17:01 PS, będzie mi ciebie niezwykle brakowało... Z tej tęsknoty chyba wyląduję w jakiejś eremickiej pustelni i poużalam się nad swoim marnym losem... Masoni lubili tworzyć katolickie ołtarze etc., żeby w nich umieszczać swoje tajemne symbole... Przyznaj się PS, coś nam sprofanował na forum? :mrgreen: |