![]() |
Galeria ciekawych zdjęć - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Pogaduchy na LUZIE (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Galeria ciekawych zdjęć (/showthread.php?tid=438) |
Galeria ciekawych zdjęć - Ravenloff - 03-01-2005 01:22 Chcę zapoczątkować temat w którym nasi forumowicze będą mogli umieszczać różne ciekawe fotki ich autorstwa. Może ktoś ma ukryty talent, może ktoś widział jakiś ciekawy zachód Słońca, a może ktoś chce się pochwalić jak wygląda jego kościół, dom, pies, kot... To jest właśnie temat, w którym będziemy umieszczać takie fotki. Uwaga. Nie uczestniczymy w dyskusji w tym temacie :!: Jak ktoś chce dyskutować to zapraszam do innych tematów. W tym temacie mają być tylko zdjęcia i ich podpisy mówiące ewentualnie o okolicznościach powstania zdjęć i opisujące co jest na zdjęciach. Zapraszam :!: RE: Galeria ciekawych zdjęć - Offca - 20-02-2005 23:43 No dobra. A teraz proszę Państwa, świeżuteńkie foteczki, zrobione dosłownie przed 2 godzinami... Koncert 2Tm2,3 w Olsztynie :!: :!: :!: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakoś zdjęć jest niestety fatalna, większość rozmazane... Mam jakiś głupi aparat cyfrowy ![]() - Jólka - 07-03-2005 19:54 no takie sa efekty jak zieleninka informatyczna siadzie do kompa ![]() moze tym razem foto "mojego przystojniaczka" sie pokaze ![]() ![]() [ Dodano: Pon 07 Mar 2005 18:56 ] Masz racje Ravi... co do tego, by ktos zamieszczal czyjes foto, bez cenzury... poza tym z tym tez sie zgadzam, ze kazdy ma swoja wizje i... ja tez rzadko jestem zadowolona z fotek, ktore mi ktos robi, ale coz... nie moza byc w dwoch miejscach jednoczesnie ![]() - Gonzo - 18-03-2005 16:20 Oto widok z mojego okna ![]() nawet widac balkon Daidossa ![]() ![]() ![]() - Daidoss - 19-03-2005 00:01 Noam ja myśle,że w wolnej chwili gdzies sie wyskoczy ![]() Mój balkon bedzie gdzieś tu... ![]() - Offca - 22-03-2005 23:53 Ja mam ładniejsiejszy, o! :mrgreen: ![]() ![]() ![]() - Ravenloff - 24-03-2005 16:10 Gepardzik napisał(a):A skoro się wam tak bartdzo widoczki podobają to proszę, jeszcze kilka fotekTy. Gepard :twisted: Zamorduję :!: Tak się składa, że te wszystkie pod tym linkiem są mojego autorstwa, więc proszę mnie nie okradać z mojej twórczości :twisted: - Daidoss - 24-03-2005 16:23 Zdjęcia są naprawdę świetne i to już nie weazne kto je robil ![]() Normalnie co chwila dodaje je sobie na pulpit. Nie wiem gdzie wy chłopaki takie ładnie niebo zobaczyliście :?: :roll: ale naprawde klasa teraz się rozkoszuję na pulpisie tym zdjęciem ![]() ![]() [ Dodano: Czw 24 Mar 2005 15:24 ] Aha i jeszce jedno jak się nazywa program w którym robicie te bajery z oczami lub z tważą :?: - Jólka - 29-03-2005 13:27 teraz foto ktore obiecalam Harpoon... to wbrew pazurom nie jest fotomontaż ![]() - Jólka - 30-03-2005 11:28 Harpoon... tak jak obiecalam... moja fotka.... (tym razem dzieki Gepardzikowi ![]() to wbrew pozorom nie jest fotomontaż ![]() ![]() - Ravenloff - 03-04-2005 19:34 Garść fotek z cyklu: okolica gdzie mieszkam ![]() Oto moja ulica na której mieszkam. Zdjęcie z 19 stycznia 2004: ![]() A poniżej prezentuję kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w którym spotyka się nasza Wspólnota Odnowy w Duchu Świętym "Woda Żywa" ![]() To samo ujęcie, tylko w nocy: ![]() z lotu ptaka: ![]() znów to samo tylko nocą: ![]() A to ratusz w Sulechowie za dnia: ![]() i w nocy: ![]() A to widoczki z lotu ptaka na Sulechów. widok na wieżę ciśnien za dnia: ![]() widok na wieżę ciśnien w nocy: ![]() południowa część Sulechowa za dnia: ![]() to samo w nocy (w oddali za kominami po lewej Zielona Góra): ![]() widok na kominy fabryki w Cigacicach, w oddali Zielona Góra ![]() to samo, z tym, że Zielona Góra lepiej widoczna, bo oświetlona (to te światła na horyzoncie): ![]() centrum miasta ujęcie 1 ![]() centrum miasta ujęcie 2 ![]() zamek w Sulechowie (ruina ![]() ![]() - Daidoss - 04-04-2005 17:06 Dorwałem aparat kolegi i postanowiłem zrobić pare ciekawych zdjęć zachodów słońca. Wiem, że one nie dorównuja Krisowi i Gepardowi ale na początek może być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Offca - 02-05-2005 18:19 Jak na spacer to tylko do Olsztyna ![]() Oto "jeziorko" w środku mego pięknego miasta, a na nim cała zgraja łabędzi... Daleko z tyłu żaglóweczka. ![]() Olsztyńskie łabędzie są bardzo ciekawskie, jak tylko ktoś się na brzegu pojawi, zaraz do niego podpływają ![]() ![]() I jak widać wcale się ludzi nie boją... ![]() Piękne stworzenia, nieprawdaż? ![]() ![]() Jeden z nich, był niezwykle zuchwały :mrgreen: Co się nie cofnęłam, to on lazł za mną ![]() ![]() Zachowywały się jakby mnie tam nie było :mrgreen: ![]() W rezultacie łabędziów ![]() ![]() Żeby ukoić skołatane emocje i zmysły, idziemy do Lasu Miejskiego, powoli budzącego się do życia po zimie... ![]() A tu następne miejskie jezioro - Żbik ![]() Żbik od południa. Zaraz po lewej jest nowoczesny hotel i stadnina koni. ![]() Post przeniesiony z tematu "Nasz rodzinny album" do "Galeria ciekawych zdjęć" - admin Ravenloff - Offca - 24-06-2005 00:11 Oto następnych kilka zdjęć z wakacyjnego spacerku 23.06.2005 ![]() Poniżej mamy ładny zachód słońca. Z czarną kropką mi się zrobiło, nie wiem czy to nie jakaś plama na słońcu... :roll: Niemniej jak na mój aparat (tragedia jak zobaczyłam niektóra z dzisiejszych zdjęć) najgorzej nie wyszło :mrgreen: ![]() ![]() Hy hy... 0.33L na trawce :diabelek: Nadałoby się do reklamy :mrgreen: ![]() Łabądek zaniepokojony naszą obecnością ![]() A tu pociąg :mrgreen: Wyszło takie zamazane, bo w tym właśnie momencie gdy robiłam zdjęcie pan maszynista zobaczywszy mnie na moście głośno zatrąbił, a ja o mało co na zawał nie umarłam i stąd te "poruszenie". Spodziewałam się, że to zrobi, bo maszyniści mają to do siebie, ale nie spodziewałam się, że tam głośno ![]() ![]() Burza 15.07.2005 w Sulechowie - Ravenloff - 16-07-2005 14:23 Wczoraj, czyli 15 lipca 2005 r. była w Sulechowie burza. Zrobiłem kilka fotek, niestety niezbyt udanych ![]() ![]() |