![]() |
Galeria ciekawych zdjęć - Wersja do druku +- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum) +-- Dział: Pogaduchy na LUZIE (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Galeria ciekawych zdjęć (/showthread.php?tid=438) |
- Daisy - 01-09-2006 13:19 msg napisał(a):Daisy napisał/a::roll2: ale też PIKNE są ![]() - Daidoss - 10-09-2006 14:59 Nie wiem po kim mój piesek to ma :mrgreen: - Daisy - 11-09-2006 00:52 Daidoss napisał(a):mój piesek"... jaki Pan taki kram..." - Daidoss - 11-09-2006 07:57 Daisy napisał(a):"... jaki Pan taki kram..."no to mnie podsumowałaś ![]() - Polonium - 10-01-2007 18:35 Zdjęcia,które umiesciłem na fotosiku. Obóz międzynarodowy.Śpiewany jest "Emmanuel". ![]() Prawie jak w Irlandii. ![]() Surprise. ![]() Prawie jak misja szpiegowska. ![]() Pierwszy tysięcznik. ![]() [ Dodano: Sro 10 Sty, 2007 19:43 ] Wyrażam zgodę na kopiowanie zdjęć na potrzeby tego forum i strony http://www.woda-żywa.pl To jeśli nie byłoby pewności. P.S.Nie dotyczy zdjęć z moim udziałem,gdyż te pozwalam skopiować prywatnie tylko z mojego PW osobom,do których piszę. [ Dodano: Sob 21 Lip, 2007 13:17 ] Przepraszam za usterki techniczne.Zdjęcia przeniosłem na server aol.com Prawie jak w Irlandii. ![]() Surprise. ![]() Prawie jak misja szpiegowska. ![]() Pulpit na komputerze(podrasowany). ![]() Studniówka 1998 ![]() - Scott - 12-09-2007 10:43 Niektóre ciekawsze zdjęcia z wypraw rowerowych: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bioman - 17-10-2007 17:03 A oto ↓ pomnik Jana Pawła II w mojej miejscowości (następny dzień po poświęceniu). ![]() ![]() ![]() - Ks.Marek - 17-10-2007 17:07 Jakiś ten papiez nie podobny zbyt do siebie... - Bioman - 17-10-2007 17:10 Może nie jest idealne odwzorowany, ale podobieństwo duże. Pomnik ten wykonany jest z dziesięciu metali szlachetnych 8) - Scott - 20-10-2007 05:58 Bioman napisał(a):Pomnik ten wykonany jest z dziesięciu metali szlachetnych 8):zmieszany: Metali szlachetnych jest 8. ![]() Ruten, rod, pallad, osm, iryd, platyna, srebro, złoto. Można też podpiąć miedź jako metal półszlachetny ale wtedy wychodzi ich 9. Pomijam już fakt że wykorzystanie ich wszystkich byłoby wręcz nielogiczne z technologicznego punktu widzenia. :roll: - Bioman - 21-10-2007 14:51 No to rzeczywiście się trzasłem :mrgreen: ![]() Pomnik w głównej części jak widać wykonany jest z brązu, ale jak mówili na jego odsłonięciu (w kwietniu), jakaś część wykonana jest z metali szlachetnych - no i tu z ilością przesadziłem :mrgreen: Dokładnie to pomnik przedstawia papieża spacerującego z modlitewnikiem wśród gołębi, ale tych ptaków nie widać, bo znicze je zakrywają. - Ela - 22-10-2007 03:03 zamiescilabym jakies zdjecie, ale mam problem aby to zrobic. :cry: - Polonium - 22-10-2007 09:11 Przede wszystkim najpierw umieszczamy zdjęcia z naszego dysku na serwerze np.www.aol.com. Gdy zdjęcie tam jest klikamy na nie i kopiujemy link obrazka,np.miejsce.jpg na forum.Żeby link umieścić należy użyć tagów "img" --> [img]miejsce.jpg[/img] - Talmid - 10-05-2008 08:55 . . [center]WIOSNA[/center] Aby obejrzeć obrazek w orginalnym rozmiarze 640x480 należy kliknąć na miniaturkę. Monitor musi być conajmniej w rozdzielczości 1024x768, bo inaczej też pomniejszy. I trzeba rozwinąć okno przeglądarki na mksimum. A najlepiej to zapisać zdjęcie na dysk i obejrzeć w jakimś programie graficznym np. IrfanView albo Gimp to wtedy będzie znaczniej lepiej wyglądać, gdyż przeglądarki internetowe średnio nadają się do wyświetlania zdjęć. I oglądać należy jak już jest ciemno, bo w dzień niuanse oświetleniowe i kolorystka nie będą widoczne tak jak trzeba. [center] ![]() [center] ![]() [center] ![]() [center] ![]() [center] ![]() [center] ![]() - nordlys - 20-08-2008 09:11 ![]() ![]() 1000-letni kamienny krzyż chrześcijański nad M.Północnym w Norwegii (Haugesund) - dowód potęgi i nieprzemijalności naszej wiary. ![]() ![]() ![]() ![]() Zachód nad wodą. Niebo po zachodzie i nocą w kraju Wikingów na zachodnim wybrzeżu. (Klikając w obrazek można go powiększyć.) [ Dodano: Czw 20 Lis, 2008 12:38 ] Zbliża się zima. Zeszłoroczna, niedaleko mnie, wyglądała tak: ![]() ![]() |