Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net
Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - Wersja do druku

+- Forum Ewangelizacyjne e-SANCTI.net (https://e-sancti.net/forum)
+-- Dział: Dział techniczny (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=62)
+--- Wątek: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? (/showthread.php?tid=5601)

Strony: 1 2

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - Rubinka - 30-08-2011 20:33

Wolę styl 2 ten kolor nie męczy oczu. A jasny raczej rażący błękit bije po oczach.

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - Paulincia89-16 - 31-08-2011 09:50

Mi styl odpowiada 1 choć tak jak pisze Rubinka męczy oczy, dla mnie jak by był bardziej kontrastowy był by ok.

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - aleksab - 02-09-2011 11:02

Mi najbardziej odpowiada styl 3 Uśmiech
Ogólnie widzę że ogromna zmiana na forum Oczko

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - Servant - 04-09-2011 12:00

Jeśli chodzi o barwy, to drugi jest najbardziej pośredni i ciekawszy od 1 i 3 Oczko I jeszcze jedna uwaga...Duch Święty powinien być zwrócony w dół - ponieważ zstępuje z łaskami Oczko

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - spioh - 04-09-2011 13:09

hehe, zależy co autor obrazka miał na myśli, bo jeśli np. odniósł się do fragmentu mówiącego o tym, że Duch modli się w nas, kiedy sami nie potrafimy, to może być do góry ;p

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - Dawid - 04-09-2011 16:26

Logo zostało zainspirowane rolą Ducha świętego, który "pociąga ludzkość do świętości", ale także "wznosi słabego ludzkiego ducha ponad własne słabości i wynosi go do wyżyn Bożej doskonałości, ku przebóstwieniu."

Wydźwięk inspirowany (nie pamiętam już z którego dzieła) twórczością Jana Pawła II, św. Jana od Krzyża i teologią bizantyjską.

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - PS - 05-10-2011 17:40

Najlepszy byłby bez tego badziewnego czegoś z napisem "Odwiedź TEN TEMAT
i odpowiedz na pytanie: Który styl graficzny najbardziej Ci się podoba? "

RE: Który styl graficzny jest według Ciebie najlepszy? - noone - 06-02-2012 17:06

Apart Clean + wyświetlanie wątków klasyczne, bez podpisów userów
całe szczęście że znalazłem zmiany stylów bo ciężko było czytać to forum Uśmiech