Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Posty: 617 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 29 Lip, 2009 13:18
Dawid napisał/a:
Mi wyświetlają się te obrazki.
To wejdź jako niezarejestrowany, niezalogowany użytkownik do tego tematu to zobaczysz.
Tak jak to Wojciech wspomniał, jak się zalogujesz na stronie głównej lub automatycznie to nie zobaczysz.
[ Dodano: Sro 29 Lip, 2009 13:27 ]
Co ciekawe jeśli zalogujesz się na stronie głównej lub automatycznie, a potem się wylogujesz to też je zobaczysz.
Ale to jest już błąd w skrypcie tak nie powinno być.
Po wylogowaniu powinien generować kod taki jak dla niezalogowanego, niezarejestrowanego użytkownika.
Zatem jeśli chcesz nie widzieć obrazków to musisz zamknąć przeglądarke i wejść tutaj niezalogowany.
Jeśli masz włączone automatyczne logowanie to trzeba je wyłączyć.
Wysłany: Sro 29 Lip, 2009 21:37
Niektórych może nie da się naprawić. Szczególnie tych polskich liter w starych postach. Ale wszelkie wskazówki sa mile widziane i jesli ktoś się orientuje to będziemy wdzięczni za rady i pomoc techniczną w takiej formie.
Pozdrawiam
_________________ TOMASZ32 --> SANCTI Chwalebny krzyż zmartwychwstałego Pana, jest drzewem mojego zbawienia.W jego korzeniach wzrastam, w Jego gałęziach odpoczywam.
Przestałem otrzymywać informacje o nowych postach w obserwowanych tematach... sprawdziłem, w profilu mam zaznaczone, co trzeba a poczty także nie zmieniałem... jakaś podpowiedź