Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DO JAKIEJ GRUPY NALEŻYMY?
Autor Wiadomość
Ks.Marek Offline
Moderator

Liczba postów: 8,460
Reputacja: 0

Bioman napisał(a):Jak znalazł. Do mnie to najbardziej pasuje. W przeszłości zapominałem o Bogu i na pewno zagłuszony pirdołami będę zapominał i popadał w duchową bierność - taką już mam tendencje.
Może są ludzie, którzy potrafią przejść z jednego typu w drugi, ale to nie ja. Przynajmniej zobaczę za jakiś czas
BYWAJĄ. Jeśli nie widzisz tego słowa, top może "Paszport Polsatu" ci wystawić, co?
A po drugie: jak nie chcesz na Melmag trafić, to zacznij chwaściory wyrywać, twórz urodzajny areał...

[i][size=small]"[color=#FF0000]Człowiek, który wyrugował ze swego życia wszelkie odniesienia do absolutu, który wszystko sprowadził do ciasno pojmowanego materializmu, ulega zbydlęceniu i zaczyna żyć jak bydlę[/color]"[/size][/i]
08-10-2007 16:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bioman Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 512

Ks.Marek napisał(a):
Bioman napisał(a):Jak znalazł. Do mnie to najbardziej pasuje. W przeszłości zapominałem o Bogu i na pewno zagłuszony pirdołami będę zapominał i popadał w duchową bierność - taką już mam tendencje.
Może są ludzie, którzy potrafią przejść z jednego typu w drugi, ale to nie ja. Przynajmniej zobaczę za jakiś czas
BYWAJĄ. Jeśli nie widzisz tego słowa, top może "Paszport Polsatu" ci wystawić, co?
OK BYWAJĄ, wierzę w ich istnienie Duży uśmiech . Co do "Paszportu Polsatu", to jest on bez sensu jak lokata.
Ks.Marek napisał(a):A po drugie: jak nie chcesz na Melmag trafić, to zacznij chwaściory wyrywać, twórz urodzajny areał..
Mogę odchwaszczać gruncik, ale mam wielkie wrażenie, że zapomnę o tym po jakimś czasie, później sobie przypomnę, a następnie znów zapomnę itd.
Na wykresie można by to przedstawić tak ↓
[Obrazek: Sinus_duzy.png]
Zdając sobie z tego sprawę można by dostać frustracji :x

PS: Alf by się obraził za ten Melmag.

[img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-15.gif[/img][img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-21.gif[/img][img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-14.gif[/img][scroll][b]?ycie to nie MATRIX 8) [/b][/scroll]
08-10-2007 18:51
Ks.Marek Offline
Moderator

No to dbaj o to, że jak hahniesz, to żeby funkcja przebiegała przez +XY...

[i][size=small]"[color=#FF0000]Człowiek, który wyrugował ze swego życia wszelkie odniesienia do absolutu, który wszystko sprowadził do ciasno pojmowanego materializmu, ulega zbydlęceniu i zaczyna żyć jak bydlę[/color]"[/size][/i]
08-10-2007 21:52
Bioman Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 512

Duży uśmiech
Dzięki ks., postaram się nie zapomnieć :mrgreen:
EOT

[img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-15.gif[/img][img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-21.gif[/img][img]http://www1.bestgraph.com/gifs/cinema/matrix/matrix-14.gif[/img][scroll][b]?ycie to nie MATRIX 8) [/b][/scroll]
09-10-2007 11:39
Ks.Marek Offline
Moderator

Poza tym, co było wcześniej, chce ci powiedziec, iż chrześcijanin powinien mieć pewną constans w życiu swym duchowym (nie mylić z Konstancją, np ta z "Plebanii" :mrgreen: )

09-10-2007 23:17
gradzia Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 584

Ks.Marek napisał(a):Poza tym, co było wcześniej, chce ci powiedziec, iż chrześcijanin powinien mieć pewną constans w życiu swym duchowym
jaką constans, constans to jest prosta i nudna lepiej taka która szybko wraca do punktu odniesienia a później znowu biegnie ale innym torem coś jak sprężyną, spirala przestrzenna, moze też być harmoniczna czyli określony jej fragment się powtarza oby nie za często... :-k ....chyba mi odbiło... 8-[
13-10-2007 11:52
Ks.Marek Offline
Moderator

gradzia napisał(a):
Ks.Marek napisał(a):Poza tym, co było wcześniej, chce ci powiedziec, iż chrześcijanin powinien mieć pewną constans w życiu swym duchowym
jaką constans, constans to jest prosta i nudna lepiej taka która szybko wraca do punktu odniesienia a później znowu biegnie ale innym torem coś jak sprężyną, spirala przestrzenna, moze też być harmoniczna czyli określony jej fragment się powtarza oby nie za często... :-k ....chyba mi odbiło... 8-[

Ewidentnie :twisted:
Constans to znaczy stała. To tak dla formalności.

13-10-2007 12:09
gradzia Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 584

już wiem chyba o co chodzi z tą constans...trochę innym tokiem rozumowania poszłam ...a i wiem co to constans Uśmiech
13-10-2007 12:14
Ks.Marek Offline
Moderator

Dodam tylko, ż ejeśli idzie o owoce, 100 krotne, 60 krotne, etc, to jest coś takiego, że ci co wydają plon 100 krotny to męczennicy, a 60 krotny, to ubodzy, sieroty i wdowy...

19-10-2007 00:11
nieania Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 1,786

Ja byłam żyzną glebą, ale wyjałowiałam...
09-11-2007 20:36
Annnika Offline
Administrator

Liczba postów: 5,771
Reputacja: 1

Od czego nawozy Oczko - a jak przywróci sie glebie równowagę to z czasem się sama rozkręci Oczko
09-11-2007 22:13
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Wróć do góryWróć do forów